שתי חב טעו בבתשלום א.כ.ע -האם פניה משותפת?נפרדת ?

דיון מתוך פורום  תביעות ביטוח

21/03/2015 | 19:22 | מאת: שחם איתן

שתי חב' בטוח משלמות א.כ.ע -"פיספסו" בבתשלומים "בגדול"- האם פנייה משותפת לשתיהם או לחוד ? עקב טעות מצטברת, של כל אחת, נגרם ה"פיספוס" בתשלומים, המגיעים לסדר גודל של מאות אלפי שקלים!!! הוכרתי כחוק בשתי חברות הביטוח, הלכה למעשה, אני ממשיך לקבל מהם, באופן סדיר, משתי החברות, פיצוי אובדן כושר עבודה מלא. לא עליתי על הפספוס, עקב הסיטואציה/המחלה הנפשית הקשה שנקלעתי אליה, שבגינה הוכרתי כסובל מאובדן כושר עבודה מלא. "האם אני צריך לפנות לשתי חברות הביטוח ביחד, במכתב/דרישה אחד ויחיד, או, לפנות לכל אחת לחוד, לתבוע כ"א לחוד, אפילו בלי וללא צורך ליידע אף אחת מהם על פעולתי כנגד החברה האחרת "

שאלה כוללנית מידי בעקרון למה לפנות יחד? אני מבין שמדובר בנשי גופים נפרדים

מנהלי פורום תביעות ביטוח