פפילומות

דיון מתוך פורום  HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם

24/04/2014 | 23:11 | מאת: הדס

רופא העור ראה אצלי מין 3 כדורים קטנים מתחת לחזה ,הסיר אותם בחנקן נוזלי ואמר שמדובר בפפילומות .האם מדובר בוירוס ה-HPV ? רופא נשים לא מצא שום נגעים בנרתיק .האם הממצאים מתחת לחזה הם סיבה לבצע בדיקות נוספות לגבי וירוס הפפילומה ? אם כן ,איזו בדיקות כדאי לעשות ? תודה

אמר שמדובר בפפילומות .האם מדובר בוירוס ה-HPV ? = לא האם הממצאים מתחת לחזה הם סיבה לבצע בדיקות נוספות לגבי וירוס הפפילומה ? = לא

מנהל פורום HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם