אין להשאיר שדה זה ריק. אין להשאיר שדה זה ריק.


בודק הסימפטומים


פרופ' ישראל קרמר, מומחה למחלות וניתוחי עיניים

פורום HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם

מזה זמן נמצא שנגיף ה-HPV (נגיף הפפילומה האנושי) הוא הגורם המרכזי לסרטן צוואר הרחם. לאחרונה יצרו חיסון כנגד ההידבקות בנגיף. החיסון נחשב לפריצת דרך ברפואה בכלל וברפואת הנשים בפרט. הפורום יענה על שאלות הקשורות לנושאים שלהלן: נגיף ה-HPV היכול לגרום לסרטן צוואר הרחם, מצבים טרום סרטניים בצוואר הרחם ולנגעים אחרים (יבלות מין - קונדילומות), צורת ההידבקות בנגיף, הזנים השונים של הנגיף, החיסון הקיים כנגד הנגיף ומטרותיו, צורת מתן החיסון, ההבדל בין סוגי החיסונים הקיימים בישראל, בטיחות החיסון, תופעות הלוואי האפשריות, והטיפול בהן. כמו כן אפשר לפנות לפורום בשאלות הקשורות לסרטן גינקולוגי אחר.
להמשך...
חיפוש מתקדם
וירוס פפילומה
מחבר:iris
תאריך:13/5/2013
שעה:19:14
שלום, לבני יש חברה שהתגלה אצלה וירוס פפילומה. כיצד ניתן לדעת האם הוא נדבק מאחר ואין לו יבלות וסימנים מעידים האם יש בדיקה לגילוי והאם ניתןואם כן נדבק האם ניתן לטפל בהעלמות הוירוס?

מחבר:
(ניתן להשתמש בשם בדוי)
אימייל:  
(לתשומת לבך: כתובת האימייל לא תוצג באתר)
מספר טלפון:
כותרת:  
תוכן ההודעה:
הודעה\מחבר
תאריך ושעה
  וירוס פפילומה    iris 
13/05/13 19:14
22/05/13 13:09
  וירוס הפפילומה    איריס 
14/05/13 23:46
שלום, לבני יש חברה שהתגלה אצלה וירוס פפילומה. כיצד ניתן לדעת האם הוא נדבק מאחר ואין לו יבלות וסימנים מעידים האם יש בדיקה לגילוי והאם ניתןואם כן נדבק האם ניתן לטפל בהעלמות הוירוס?
לעשות בדיקת PCR לכל זני ה HPV
האם יש החזר מקופ"ח?
תודה על תשובתך, רציתי לדעת אם במידה והתגלה שאכן נדבק בוירוס האם ניתן להרפא מהוירוס .

חיפוש מתקדם