שאלה בנוגע לכאב בטן חלש

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

23/06/2016 | 15:11 | מאת: שמעון

שלום, בשבוע האחרון יש לי כאב בטן באמצע הבטן העליונה. כאב הבטן הוא חלש. היה קושי של יציאות בימים הראשונים, פעם אחת היה שלשול. היום בבוקר היו 3 יציאות בלי שלשול. כשאני אוכל יש כאב בטן חלש אבל אין הקאות וגם לא שלשול. לעיתים כאב הבטן הוא טיפה יותר חזק אבל לא ברמה גבוהה. איזה בדיקות עליי לעשות?

שמעון שלום מכיוון שאתה מתאר כאב בטן של כשבוע - אולי זיהום במערכת העיכול, אל תעשה כלום. רוב הסיכוי שיחלוף מעצמו

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול