עצירות כרונית וטיפול

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

31/05/2016 | 16:05 | מאת: שקד

שלום, אני סובלת מעצירות כרונית כבר שנתיים בערך. פעם בכמה חודשים ישנה עצירות חוזרת, ונדמה שמערכת העיכול שלי תקועה (שום דבר לא עוזר חוץ מתרופות). בנוסף, יש לציין שהיציאות שלי ממש לא סדירות- יכול להיות שבוע עם חמש יציאות, ושבוע אחריו עם יציאה אחת. ממה זה יכול לנבוע? אני כבר ממש מיואשת מהמצב המתמשך הזה. והאם ישנם טיפולים שגסטרו יוכל להציע לי (יש לי תור ביוני)? תודה מראש.

שקד שלום בוודאי שניתן להציע לך טיפול לאחר בירור ראשוני. אם יש לך עצירות אחת למספר חודשים, נסי לשפר תזונה כי הפוטנציאל לשיפור קיים

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול