אני לוקחת כבר 20 שנה כפית קונסיל (konsyl) בערב

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

18/05/2016 | 22:41 | מאת: אני

אני לוקחת כבר 20 שנה כפית קונסיל (konsyl) בערב והכל בסדר. תמיד היו כמה יציאות ביום אפילו אחרי ניתוח כריתת אונת ריאה (סרטן) לאחרונה. כמה ימים ששום דבר לא עוזר, אכלתי שזיפים עם מים, תפוזים.. הכפלתי את כמות הקונסיל. אתמול שמתי נר גליצרין ועזר. היום שוב יש בעיה. מה לעשות? לשים נר? בטח ממקר. אני אוכלת הרבה ירקות ופירות, cereales, גריסים קינוע, כוסמת, עושה הליכון כל יום.

אני שלום ככל הנראה השתנה משהו. לא תמיד טיוב התזונה עוזר. השתמשי בנר גליצרין מינימלית. 2-3\שבוע. אם יש הקלה נסי להפסיק

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול