שימוש ממושך ברגולקס

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

03/04/2016 | 09:58 | מאת: ישי לביא

שלום רב, אני סובל מעצירות באופן כרוני...זה היה גורם לי לפיסורה רצינית כל כמה חודשים. לפני שנה התחלתי להשתמש ברגולקס והחיים שלי השתנו לטובה ! אני כבר לא חש בעצירויות והצואה חלקה. השאלה שלי האם זה מסוכן להשתמש בזה לכל החיים ? מלבד התלות בטיפול..זה משהו שאני מוכן להתמודד איתו בשביל לקבל צואה רכה. אמי מתכוון לנזקים משמעותיים כמו איזון מלחים או כל מיני דברים אחרים.... ארצה לקבל את התשובה שאין זה מסוכן בכלל לשימוש תמידי..למעט פיתוח תלות ששה לא רלוונטי בעיניי. תודה.

ישי שלום רגולקס הנו חומר בטוח לשימוש ממושך במינונים מקובלים כל החיים ??.... זו שאלה גדולה ברפואה

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול