צואה יבשה

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

28/03/2016 | 14:29 | מאת: ליה

שלום. מאז שנה שעברה אני סובלת מבעיה שלא עוברת. לאחר יציאה ישנם מספר ימים (יומיים- שלושה) בהם ישנן יציאות מאוד יבשות, עד כדי כך שאני צריכה לשבת שעות בשירותים רק על מנת שייצאו. יש משהו שאפשר לעשות בנוגע לזה?

ליה שלום קשה מאד לשלוט במרקם הצואה. אפילו באותה יציאה המרקם יכול להשתנות. ממליץ על שתייה מרובה וסיבים תזונתיים \ מסחריים

14/04/2016 | 14:28 | מאת: יעל

הי ליה, סבלתי מבעיה דומה. מה שעוזר לי זה לשתות הרבה מים, לפחות 2 ליטר ביום. אני מתחילה את היום עם 2-3 כוסות על הבוקר, איך שאני מתעוררת. בנוסף, אני גם עושה טיפולי הידרוקולון (אצל ד"ר שושנה קנדל בבני ברק. אני מאוד ממליצה עליה), וזה מאוד עוזר לי עם הטיפול בעצירות. ממליצה לך מאוד לנסות.

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול