בעיות במערכת העיכול

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

13/03/2016 | 00:17 | מאת: נועה

שלום ד"ר, לפני חודש כאב לי במשך שבועיים מרכז הבטן העליונה שכללה גם נפיחות בבטן, צרבות וצואה חיוורת שומנית. ,עשיתי בדיקות דם שכללו בדיקת חידקים ,צליאק ,אנזימים כבד ולבללב וגם אולטראסאונד בטן עליונה ,הכל יצא תקין. כאבי הבטן עברו ,אבל הנפיחות בבטן והצרבות לא עברו ובנוסף יש לי עצירות כבר שבועיים וצבע הצואה עדיין חיוור..השתמשתי במשלשל גליצרין ,וגם בסיבים קונסיל, אבל הטלתי מעט צואה ,לרוב כלום. תוכל להגיד לי מה אני צריכה לעשות כדי להסדיר שוב את מערכת העיכול שלי??איזה בדיקות אני אולי צריכה לעשות ,אולי סיבים אחרים ,????חשוב לציין שאני אוכלת פרות, ירקות ,שותה מים עושה הליכות ,ועדיין לא עוזר... תודה.

נועה שלום משך התלונות שלך הנו קצר. בהחלט יתכן שהשיבוש יחלוף. אם אין שיפור בעצירות החלי בסיבים במינון גבוה יותר. בשלב זה נרות גליצרין רק כחירום עד פעמיים בשבוע

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול