עזרה בבקשה

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

06/03/2016 | 11:54 | מאת: משה

אני קואדרופלג משתמש כחמש שנים מאז הפציעה בתה סנה ונרות בגל עצירות ואי שליטה על סוגרים היה קשה תמיד לעבור את הבקרים בשירותים אך בחצי שנה האחרונה אין לי נפיחות בכלל ויציאה יוצאת רק לאחר דפיקות עות בבון ברגע שמשתחררת נפיחה רק אז מעט יציאה ואז שוב המתנה ארוכה ורק אחרי נפיחה משתחררת יציאה הגזים כלואים עמוק במעי ומסרבים לצאת ועוצרים את הצואה איזה תכשיר רפואה אוכל לקחת על בסיס קבוע

משה שלום נסה להוסיף נורמלקס במינון עולה לפי הצורך. אם אין הקלה ניתן גם להוסיף רזולור (באינדיקציה בישראל רק לנשים אך ניתן לקבל עם 29ג)

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול