עצירות

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

01/03/2016 | 15:45 | מאת: ג

שלום רב, אני בת 36, סובלת מעצירות שהולכת ומחמירה כבר מעל לחצי שנה בלי סיבה הנראית לעין. אני משתדלת לאכול בריא, שותה המון מים ועושה פעילות גופנית. זה הגיע לידי כך שבחודש האחרון אני לא מתרוקנת, אלא רק כשאני נעזרת בתה טיבטי ובנר שבשבוע וחצי האחרונים גם הם לא עוזרים (ניסיתי גם לשתות שמן שעוזר לעצירות ולאכול שזיפים מיובשים וזה לא עזר) ורק חוקן עזר כשכבר לא היתה ברירה ומאז שוב לא היתה יציאה בערך כחמישה ימים. השאלה היא מה עליי לעשות וממה זה יכול לנבוע והאם בכל פעם שאני לא מתרוקנת כמה ימים אני אצטרך לעשות חוקן? תודה מראש

ג שלום התחילי בטיפול בנורמלקס. אם אין הקלה - פני לרופא מטפל \ גסטרואנטרולוג

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול