טיפול בעצירות מיץ שזיפים ולקסדין

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

27/02/2016 | 08:27 | מאת: אריה

בן 89, לפני זמן מה החלו בעיות עצירות, הייתה עצירות לאחר לקיחת פרקוסט, אבל בשבועות האחרונים לא לקחתי. רופאה גריאטרית רשמה לי רמוטיב, אני לוקח גם נורווסק ולא היו בעיות. בשבוע שעבר שתיתי כוס מיץ שזיפים מיובשים מימי ואחרי שעתיים לקסדין והתוצאה הייתה שלשול שעבר אחרי יום. לפנות בוקר לקחתי 2 לקסדין שטרם פעלו. לשתות שוב מיץ שזיפים? לקחת עוד לקסדין? מה מותר לאכול? התור לגסטרואנטרולוג הוא לסוף מרץ. תודה מראש על תשובה בהקדם.

אריה שלום הגבל שימוש בלקסעדין ל - 2-3 כדורים לשבוע. השתדל לא להגזים עם מיץ שזיפים עקב ערך קלורי-סוכרי

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול