בעיות עיכול רציניות

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

27/02/2016 | 03:59 | מאת: רועי

שלום אם מצאתי את עצמי מגיע לפה.. כנראה שאני מיואש.. ואני כבר באמת לא יודע מה לעשות, בשלוש שנים האחרונות אני סובל מאוד! מהקיבה שלי חוסר יציאות וגם שזה כבר כן עושה טובה שזה מגיע.. (פעם בכמה ימים.. בהרבה מצבים לוקח לקסאעדין... ולפעמים גם לאחר עוזר..) אז אני מסתובב עם הרגשה של חוסר התרוקנות.. אני כן יכול להגיד ששמתי לב שבעיקר שאני אוכל בצקים זה ממש נהיה יותר גרוע! אני גם חייב לציין שאני משתדל מאוד לאכול בריא אבל זה פשוט מתיש אותי inside out.. הבעיה הזאת שואבת ממני את כל הכוחות אם זה בעצבים בתסכול בחוסר שינה.. ובחוסר תפקוד שמגיע בעקבות.. ! לפני כשנה וחצי עברתי בדיקת קולונוסקופיה ונאמר לי שהכל תקין ולפני כארבעה חודשים עברתי בדיקת גסטרוסקופיה.. וגם שם נאמר לי שהכל תקין..וזה עוד יותר מתסכל שאתה יודע שיש בעיה חמורה.. ואומרים לך שהכל תקין, בבקשה אני חייב באמת עצה לאיפה אני יכול להתקדם אני הגעתי לנקודה שאני הרמתי ידיים ואני כבר חושב בצורה לא תקינה.. ומבחינתי זה הנקודה או שאני מוצא כיוון ודרך להתמודד עם זה או שזה נקודת האל חזור מבחינתי, תודה מראש רועי.

רועי שלום פנה ליחידה להפרעות בתפקוד ותנועתיות מערכת העיכול , המכון הגסטרואנטרולוגי, ביה"ח איכילוב 036974463

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול