עצירות ממושכת וכאבי בטן

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

28/01/2016 | 02:58 | מאת: אור

אני סובלת מאוד מעצירות. זה התחיל לפני שנתיים בערך למרות הקפדה על מזון איכותי ושתית מים. כמו כן זה מלווה בחוסר גירוי "שיפעיל את המערכת" ותחושת מלאות מכבידה עד כדי כך שכל משהו קטן שאני אוכלת, מכביד עלי מאוד ולכן אני אוכלת די מעט יחסית. אני נעזרת בהצלחה די טובה במגנזיום("מגנוקס")אך זה לא נראה לי תקין להשתמש בזה באופן קבוע עבור משהו שאמור טבעי ונורמלי. אולטראסאונד איברים -תקין,דם-תקין, נמנעת מבדיקות פולשניות כמו קולונוסקופיה.האם יש איזה טיפול/בדיקה לא פולשנית לאבחון הבעיה? תודה..

אור שלום נסי שינוי באורח חיים \ משלשלים. אם אין הקלה עלייך לעבור בירור פיזיולוגי אם את > גיל 50 - קולונוסקופיה חשובה

נ.ב אני ממליץ בד"כ על 91.3 FM - קול המוזיקה השאר לא רלבנטי

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול