כאבי בטן חזקים מאוד ועצירות קשה

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

24/01/2016 | 19:40 | מאת: דוד

הבן שלי בן 27 סובל מזה מספר שנים מכאבי בטן חזקים מאוד שמפריעים לו בתפקוד היומי, בנוסף יציאות קשות מאוד, הוא יושב בשרותים לעיתים כשעה ולא תמיד משתחרר, בדיקת קולונוסקופיה תקינה, בדיקות דם תקינות, הליקובקטור בדיקה תקינה, בדיקת רופא גסטרו לא העלתה ממצאים, הדבר החל מאז שרותו בצבא, לפני שרותו הכל היה תקין , יציאות סדירות וקלות ואפילו תוך כדי הארוחה נזקק לשרותים, אבקש את עצתכם, תודה. אגב, מתפרסמת באינטרנט קליניקה המציינת שיש ברשותם מכשיר מהפכני שבודק את מערכת העיכול בצורה חיצונית ולא פולשנית אלא על ידי תדרים והם מסוגלים לאבחן את כל בעיות האברים בבטן, האם נשמע הגיוני ???. תודה

דוד שלום ככל הנראה מדובר במעי רגיש עם עצירות. ממליץ על בירור פיזיולוגי של העצירות וטיפול בהתאם

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול