עצירות מתמשכת

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

24/01/2016 | 18:03 | מאת: חסויה

שלום, אני בת 24 ומאז ומתמיד סבלתי מעצירות ברמות שונות. כיום אני במצב שללא תרופות אני לא יוצאת כלל לשירותים. אין אפילו הרגשה של צורך ללכת לשירותים, לכן אחת לשבוע אני מכריחה את עצמי לקחת תרופה, ולעתים גם לאחר נטילת תרופה היציאות מאוד קשות ויבשות. אני אוכלת מה שצריך ונמנעת ממאכלים שגורמים לעצירות כבר מספר שנים ועדיין אין שינוי בפעילות. אני מחליפה תרופה כל כמה שבועות היות והן לא מועילות יותר לאחר מספר שבועות (הגוף מתרגל לתרופה ולא מגיב). עם כל עצירות מגיעה גם מיגרנה קשה ובנוסף לאחרונה התחילו לצאת טחורים. ניסיתי גם טיפול של דיקור סיני שעזר לי מעט לאחר 3-4 חודשים כשהייתי הולכת לטיפול אחת לשבוע, אך זה מאוד בעייתי מבחינתי להיות תלויה בדבר כזה. אשמח לשמוע מה כדאי לי לעשות בנדון במטרה להפסיק להיות תלויה בתרופות ובטיפולים.

לחסויה שלום עלייך לעבור בירור ראשוני אצל רופא מטפל. בהמשך בירור פיזיולוגי לקבוע את סוג העצירות וטיפול בהתאם

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול