ירושלים , שדרות צרצל

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

25/12/2015 | 01:35 | מאת: סלסא

שלום אני בת 21 יש לי דימום בזמן מתן צואה על הנייר ולא מזמן זה הפך להיות גם באסלה, בנוסף תמיד יש לי עצירות וכאבים במתן צואה שנעלמים אחרי כמה זמן, יש לי הרגשה של גוש בפי הטבעת שנעלם אחרי זמן עם מלאות ונפיחות בבטן כל הזמן ותחושה שלא התפניתי עד הסוף... ואני מוסיפה תכיפות ודחיפות במתן שתן עם דליפה קלה לפעמים סביר להניח שאני סובלת מטחורים

סלסא שלום עלייך להבדק ע"י כירורג \ גסטרואנטרולוג כולל בדיקה אנדוסקופית עקב הדמם

05/01/2016 | 00:46 | מאת: סלסא

כנראה משהוא יותר רציני

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול