נוצרות בליטות סביב פי הטבעת ואז תמיד יש עצירות

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

07/12/2015 | 02:11 | מאת: מרדכי

יש אצלי בעיה של עצירות , אני מרגיש שפי הטבעת חסום ומקווץ.אפילו גזים לא יוצאים רק במאמץ. נוצרות תמיד בליטות סביב פי הטבעת ואז תמיד יש עצירות. אח"כ הבליטות נעלמות ושוב חוזרות יותר מאוחר. יש לי יציאות אך הרגשה של התרוקנות חלקית בלבד. אחרי יציאה עדיין מרגיש נפיחות בבטן וגם לחצים באיזור פי הטבעת. יש לי כאבים בפי הטבעת וברקטוס כאשר אני יושב וגם לאחר יציאה. הצואה איננה קשה. עשיתי קולונוסקופיה לפני כ שנתיים והיה תקין. יש לי גם פרוסטטה מוגדלת שפירה ומצב של מתן שתן לא כל כך טוב. בן 58. האם יש קשר בין ערמונית מוגדלת לבין עצירות וכאבים ברקטום ופי הטבעת? האם יש קשר בין היווצרות הבליטות הנ"ל לבין עצירות? וכיצד לטפל בזה?

מרדכי שלום הבליטות ככל הנראה טחורים היוצאים במאמץ. אין קשר לערמונית יש לעשות בדיקות פיזיולוגיות לתפקוד רצפת האגן

09/12/2015 | 21:53 | מאת: מרדכי

אבל הבליטות מופיעות מבלי שאני עושה מאמץ כלשהו.

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול