התכשירים לעצירות גורמים להפרעות קצב-מה עושים ?

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

27/11/2015 | 11:18 | מאת: שגב

לד"ר רון שלום. בן-66 ,סובל מיתר לחץ דם,הפרעות שינה והפרעות קצב,עקב הכדורים הרבים סובל מעצירות, עד להתחלת הפרעות הקצב לפני 3 שנים פתרתי את בעיית העצירות עם שזיפים שחורים מיובשים. עם קבלת התרופות להפרעות קצב העצירויות הלכו והתגברו,לכן פנתי לתכשירים רפואיים מרופא המשפחה, א.גרגירי האגיולקס -גרמו תוך שבועיים להפרעות קצב. ב.כדור הלקסדין-גרמו להפרעות אחרי שבוע. פנתי לתחום הצמחי-לקחתי פעמיים ביום אבקת בנפייבר וכשזה הפסיק להשפיע,לקחתי בלילה 2 כמוסות אלוורה של "סולגאר". לפני 3 שבועות התחילו עצירות קשות וכמוסות האלוורה עזרו בקושי. הופניתי לגאנסטרולוג(ד"ר ארז סקפה) שביום א' האחרון עשה לי בדיקת קלונוסקופיה שתוצאותיה היו טובות ורשם לי את אבקת הפגלקס עם הוראה לא להשתמש בשום מוצר אחר נגד עצירות, ואכן לקחתי רק פגלקס מיום ב' האחרון. אלא שמאז בעיית הפרעות הקצב הלכה והחמירה, ביום ג' הופיע התקף הפרעות קצר שנעלם אחרי נטילת מנת הטמבוקור (כדור נגד הפרעות קצב)של הערב, ביום ד' הפרעות הקצב התחילו מהצהרים,לכן נאלצתי לקחת בערב מנה משולשת של טמבוקור להפסקת ההפרעות, הלילה התעוררתי מזיע עם הפרעות קצב, ב-3 שנים שאני סובל מהפרעות-אף פעם לא היו לי הפרעות קצב וזיעה בלילה. ד"ר-מה עושים.???

27/11/2015 | 11:30 | מאת: שגב

,,,המשך-בין התכשירים נגד העצירות נתן לי רופא המשפחה נוזל מתוק בשם לבולק שהוריד לי בצורה דרסטית את רמת המלח בדם(שגרם לי לעייפות קשה במשך היום) והעלה לי את רמת הסוכר. התרופות שאני לוקח. אמלודיפין-ללחץ דם. קסנקס-להפרעות שינה. טמבוקור ופלאביקס נגד הפרעות קצב ודילול הדם,5 ימים לפני הקלונוסקופיה הוחלף לי הפלאביקס לאספרין לפי בקשת הגסטנולוג ומאז אני ממשיך עם האספרין במקום הפלאביקס.

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול