עצירות 3 ימים

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

31/10/2015 | 21:06 | מאת: קרן

שלום.. יש לי אי סבילות ללקטוז..ברמה נמוכה. אני נוטלת גלולות באופן סדיר.. מזה 3 ימים שאני לא מצליחה להטיל צואה ויש לי טיפונת דם ליד פי הטבעת וכאב .. אכלתי שזיפים ושתיתי מלא מים ..בסוף הצלחתי אבל צואה יצאה בצורת שלשול .. ושניגבתי ראיתי ממש קצת דם .. כואבת לי הבטן והיא משמיעה רעשים .. הלכתי לבית מרקחת להתייעץ עם רוקח נתן לי רק קלבטן... צריך לדאוג? יש חיידק? מה עושים ??):

קרן שלום 3 ימים אינם מוגדרים כעצירות כאב בפי הטבעת ודמם יכולים להיות מוסברים בפיסורה פני לרופא מטפל

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול