גמילה ממשלשלים

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

28/10/2015 | 13:58 | מאת: מיקי

מזה כשבוע הפסקתי לקחת משלשל בשם בקוניז אותו נטלתי שנים רבות באופן עיקבי. הפסקתי בבת אחת. כעת הופיעו בצקות ברגליים ובבטן , ישנה יציאה באופן טבעי יוםיום מאז הפסקת המשלשל אך הבצקות מפריעות לי מאוד. אני מאמינה שהגוף ב"שוק" אך חוץ מהרכב תזונתי עשיר בחלבון וסיבים תזונתיים ושתיית הרבה מים, האם תופעה זאת מוכרת? מה ניתן לעשות בכדי להקל? האם זה ייקח עוד ימים רבים?

מיקי שלום הגוף שלך הסתגל במשך שנים להפריש נוזלים בעזרת המשלשל אותו נטלת. הייתי אמורה לעבור תהליך זה של הפסקת התרופה - בהדרגה ולאורך זמן ממליץ לך להמתין - זה אמור להסתדר מאיליו. אם אין שיפור פני לרופא מטפל לבדיקות דם כלליות כולל תפקוד כלייתי \ חלבוני הדם וכדו

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול