עצירות

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

19/10/2015 | 12:19 | מאת: קרין

שלום, בשבועות האחרונים אני סובלת מעצירות, יש יציאות בערך אחת ליומיים ולאחריהן אין תחושת התרוקנות. אציין שהנורמה עבורי היא יציאה בכל יום. לפני כחודש וחצי עשיתי צום מיצים בעקבותיו שיניתי את תזונתי – הגדלתי כמות קטניות ודגנים מלאים ועברתי ללחם מלא, והורדתי בצריכת מוצרי חלב ובשר. בשבועות הראשונים לשינוי הכל היה תקין ואילו בשבועיים-שלושה האחרונים העצירות החלה. אני שותה בין 2.5-3 ליטרים ביום ואוכלת שומן בריא (בד"כ שתי מנות ביום). בחודש וחצי האחרונים אני גם מתרגלת יוגה 3-4 פעמים בשבוע. לפני כן לא עסקתי בפעילות גופנית. לפני מספר ימים לקחתי תרופת אוביליק שמיועדת לעצירות כרונית והמצב נותר בעינו. כיצד ניתן לפתור זאת? יש הצעות? האם נדרש ללכת לרופא? אם כן, איזה?

קרין שלום פורמלית יש לך פרמטר אחד מתואר של עצירות. יציאה 1\יומיים תקינה. המשיכי בהרגלייך הטובים והפסיקי את השימוש המיותר באבילק

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול