עצירות כרונית

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

18/10/2015 | 11:28 | מאת: חנן

שלום אבקש לברר, לפני הפנייה לרופא מומחה. מדובר ביציאות פעם או פעמיים בשבוע. אני עוסק בספורט יום יומי ( אני ספורטאי בענף השחייה). אוכל ירקות, שתיה מרובה. תזונה הכי בריאה שיש. שולל את כל מאפייני גורמי התזונה לתופעה. ברור שעלי לפנות לרופא מומחה. עד אז מבקש מידע מה יכול להיות הגורם לתופעה. רק לאחרונה הבעיה מפריעה לי בתחושה בבטן. תודה רבה למענה

חנן שלום לעצירות סיבות רבות. לא נראה לי מתאים לתת הרצאה בפורום זה החל בירור אצל גסטרואנטרולוג

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול