האם ניתן לחצות רזולור 2 מג ל - 2 ?

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

19/10/2015 | 21:26 | מאת: שרה

האם לרזולור יש ציפוי אנטרי או השהייה ? בעיקרון אני מעוניינת להתחיל בהדרגה וקיבלתי כבר רזולור 2 מ"ג . האם ניתן לחצות אותו ל- 2 עם חותך כדורים ואז זה 1 מ"ג ובמידה ויהיה הטבה ניתן גם להישאר על חצי כדור ? או שיש לו ציפוי או משהו מיוחד שיהרוס את הספיגה שלו בגוף ? כמו כן מתי עדיף לקחת אותו כדי לקבל יציאות סדורות כל בוקר ? האם לפני השינה או אחרי השינה בבוקר ?

שרה שלום יש כדור של 1 מג שאמור לפתור את התלבטויותייך להערכתי ניתן לחצות את הכדור. אין משמעות לשעת הלקיחה

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול