קושי רב בהוצאת הצואה

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

17/09/2015 | 04:44 | מאת: אמה

שלום, אני בת 20 יש לי קשיים בהוצאת הצואה, אני מרגישה שאני צריכה להתפנות מאוד אבל כשאני מתיישבת על האסלה אני לא מצליחה להוציא את הצואה, היא ממש בפתח של פי הטבעת (לפעמים אפילו יוצאת קצת החוצה וחוזרת) אבל אני לא מצליחה להוציא אותה וזה גורם לי לכאבים בגוף וחוסר תאבון (זה מרגיש כאילו הצואה גדולה מידי בשביל שאוכל להוציא אותה) זה קורה אחת לכמה חודשים וגורם לי סבל רב נ.ב אני לא לוקחת תרופות או כדורים

אמה שלום שני תזונה. אם אין הקלה - נסי טיפול מקומי זמני בחוקנים\נרות. אם אין הקלה - פני לבירור פיזיולוגי של רצפת האגן

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול