שליטה ביציאות

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

16/09/2015 | 22:47 | מאת: יורם

בן 57,היתה לי עצירות במשך 10 ימים,טיפלתי במיקרולט (ובעוד תרופות סבתא למינהן)וכן קיבלתי במיון חומר מרוקן,מאז יש כל הזמן "יציאות" קטנות ללא שליטה בעיקר בקימה מישיבה לעמידה,היו גם 2-3 יציאות יותר גדולות,עד מתי זה יימשך?האם יש סכנה שאיבדתי את השליטה על הסוגר? יש מה לעשות בנדון? תודה מראש יורם

יורם שלום ההשפעה של מרוקן עשויה להמשך עד מספר ימים בודדים. כמובן שהטיפול בעצירות אינו סיבה לאי נקיטת צואה אלא אם אתה נוטל אותו במינון מופרז

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול