לוקחת רזולור ומעוניינת להפסיק

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

12/09/2015 | 21:43 | מאת: מ.י

אני סובלת מעצירות כרונית , לוקחת רזולור 1 מג כבר שנה , והעצירות נעלמה יש לי יציאות עטובות כבר 8 חודשים , אני מעוניינת לנסות להפסיק את התרופה בכדי לראות אם אני יכולה בליהתרופה , מבחינת רופא משפחה אין בעיה , השאלה שלי היא במידה ואני מפסיקה והעצירות חוזרת , אז היעילות של התרופה תהיה אותו דבר כשאני חוזרת לקחת א התרופה ? הם דרושה הפסקה הדרגתית או ניתן להפסיק בבת אחת ?

מי שלום לפי הדיווחים אין ירידה ביעילות התרופה לאחר הפסקה וחזרה לטיפול. למרות שאין הנחיות. אם העצירות ממושכת - הפסיקי בהדרגה

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול