עצירות אחרי ניתוח

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

11/09/2015 | 00:04 | מאת: שיר

שלו, אני בת 46 , 6 שבועות אחרי ניתוח היסטרקטומי ונוטלת כף של חלב מגנזיום כל לילה וזה מסדר את היציאות. 1. התחלתי לקחת אנטיביוטיקה- מוקסיפן- האם יש בעי עם המגנוקס? 2. איך אני יודעת מתי ניתן להפסיק ולחזור למצב טבעי? בינתיים אם בלילה אני לא לוקחת את המנה למחרת אין תנועת מעיים. 3 איך לדאוג להפסקה הדרגתית 4 עד מתי מותר לקחת את חלב המגנזיום? אני כבר כ 5 שבועוץ רצוף עם התכשיר. 5 האם יש בדיקות דם שכדאי לבצע לאור שימוש ממושך בתכשיר חלב מגנוקס? תודה שירה

1. אין בעיה 2. נסי לעבור לאחת ליומיים עד להפסקה מלאה. הרבי באכילת ירקות \ פירות 3. כאמור 4. רצוי לא להגזים בשימוש עקב רמת מגנזיום 5. רמת מגנזיום \ קלציום \ תפקודי כליות

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול