עצירות וההפך

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

01/09/2015 | 22:09 | מאת: Ok

שלום רב, אני בת 23 וכבר שנים רבות שאני סובלת מעצירות. בשלושת השבועות האחרונים, אני סובלת מההפך הגמור. כלומר, צואה רכה, צורך תכוף מאוד במתן צואה וגזעם רבים ומסריחים. אני כבר מזמן הפסקתי לקחת חומר משלשל וגם נורמלקס שהיו די על בסיס יומיומי. אני משתדלת לאכול בריא ושותה לפחות 2 ליטר מים. מה עובר על המעי שלי? בתודה מראש

או.קיי שלום המעי הגס יכול \ נוטה לשנות לעתים את פעילותו המוטורית. אין בכך מחלה. אם יש לך מעי רגיש - מעבר מתבנית עצירות לשלשול ולהיפך אינה נדירה

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול