בעיות בעיכול(17)

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

07/09/2015 | 22:47 | מאת: אופיר

שלום , בחודשים האחרונים כל פעם חוזרים לי מקרים שבהם יש לי עצירות איזה 4 ימים ואז אני נכנס ביום הרביעי נגיד לשירותים איזה 4 פעמים ומתפנה מכל מה שנתקע כנראה - וחוזר חלילה אבל הבעיה שגם אם אני מנסה חזק אני לא מצליח לחרבן בימים של העצירות וביום של ההתפנות זה בא לי בקלות,מה הסיבה לכך?בנוסף העצירות גם פוגעת לי בהשתנה שקשה לי להשתין שיש עצירות ולפעמים אני מרגיש שנשאר בצינור השתן עוד שתן שאני מצליח להוציא את חלקו ע"י כך שאני לוחץ על הצינור (בין הישבן לפין) ואז יוצאות עוד טיפות .. זה נורמלי?? תודה.

אופיר שלום יציאה 1\4 ימים זה אן עצירות. ככל הנראה המעי שלך שינה פעילותו לתבנית עצירות. לא הייתי מתעקש על טיפול תרופתי. נסה קודם תזונה. בהמשך: סיבים \ נורמלקס

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול