פחד מחזרה של עצירות

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

05/09/2015 | 21:27 | מאת: אדיס

התחלתי לקחת נורמלקס בהמלצת רופא לאחר שהייתה לי עצירות קשה של יותר משבוע (היו יציאות ממש מעטות). אני ממש מפחדת שהיא תחזור עוד פעם- כי כבר חוויתי את זה שאחרי חודש בערך שבו מפסיקים להשתמש בנורמלקס וכדומה, אז העצירות חוזרת להטריד (אותי לפחות), ואז אין ברירה אלא לקחת עוד משלשלים. אני ממש מפחדת, כי אני בשנת לימודים עכשיו ואני ממש לא רוצה לחשוב על עצירות. האם יש פתרונות נוספים לעצירות? תודה מראש.

אדיס שלום נסי שינויי תזונה \ הוספת סיבים מסחריים לסיבים תזונתיים ואז להפסיק בהדרגה נורמלקס

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול