בעיות עיכול

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

30/08/2015 | 13:47 | מאת: טלי

היי, בחודשים האחרונים אני סובלת מבעיות עיכול רבות- זה מתחיל בעצירות שנמשכת בד"כ ארבעה- חמישה ימים ולאחר מכן שלשול שמלווה בכאבי בטן חזקים מאוד. הכאבים עוברים רק לאחר שאני מתפנה לגמרי והם יכולים להימשך מספר שעות. אני בת 26, בריאה, ללא עודף משקל או בעיות בריאותיות ואני שותה כ-2 ליטר מים ביום. אני סובלת מאנמיה מגיל קטן, לא ידועה מה הסיבה. התזונה שלי בריאה ומאוזנת- חלבונים, ירקות, פירות, סיבים תזונתיים, מעט פחמימות ולרוב מזונות דלים בשומן. הרופאה שלי המליצה לעשות קולנוסקופיה, אבל אין תורים לגסטרו בחודשים הקרובים ואני אשמח להמלצות בינתיים לגבי תזונה מומלצת/ טיפול מומלץ/ אופן התמודדות עם התופעה. תודה!

טלי שלום את מתארת מעי רגיש עם עצירות מתחלפת בשלשול אין צורך בקולונוסקופיה בגילך ומצבך הכללי לייעוץ אנא פני ליחידה להפרעות בתפקוד ותנועתיות מערכת העיכול. המכון למחלות דרכי העיכול והכבד. המרכז הרפואי ת"א. 036974463

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול