עצירות

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

12/08/2015 | 07:32 | מאת: דסי

הי אני בת 27 וסובלת מעצירות כבר שנים בשנה האחרונה לקחתי לקסיקר שזה משלשל טבעי שעשה לי יציאות אך מלוות בהמון כאבי בטן וגזים וגם פיתחתי בו תלות לאחר שהפסקתי אותו כמובן שחזרה העצירות הלכתי לבצע 4 פעמים שטיפות מעיים שלא ממש עזרו אך שיניתי את התזונה כלומר שתיה מרובה פעילות שזיפים על הבוקר שמושרים במים כל הלילה וכן הוספתי פשטן ובאופן כללי אני אוכלת בריא הרבה ירקות ופירות זה קצת עזר ויש אומנם יציאות אך הכמות ביציאה ממש קטנה והן רק כל כמה ימים אשמח לדעת מה אוכל לקחת באופן קבוע שלא ממכר ולא עושה כאבי בטן ונזקים על מנת לשפר את כמות ואיכות היציאות והאם אתה ממליץ לבצע בדיקות נוספות תודה רבה!!

דסי שלום יש לבצע בדיקות דם בסיסיות לדעת שאין סיבה כלשהי העומדת בבסיס העצירות. אם אין תגובה טובה לתזונה - השלב הבא הוא סיבים מסחריים - כבנפייבר \ קונסיל ודומיהם. אם גם זה לא יעזור -> נורמלקס

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול