כאבים ביציאות

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

11/08/2015 | 21:41 | מאת: פאדי

שלום דוקטור אני בן 58 לאחרונה עברתי בדיקת קולונסקופיה וגם בדיקת אידוסקופיה בגלל בעיות בכיבה וכאבים ביציאות והתברר שאני סובל מ פיסורה קטנה וטחורים פנימיים וגם חיידק הילוקובקטור --- טופלתי בתרופה משולשת למשך חצי שנה והתוצאה מעודדת אבל בעית הכאבים נמשכת למרות שהשתמשתי במשחת ניפידיפין ושימוש יומי בנורמלקס . הרוקח הציע לעבור לתרופה פייבר קל או בניפייבר בטענה ששימוש ממושך בנורמלקס גורם להתמכרות והיא טובה לטווח קצר --- השאלה דוקטור מה הטיפול המומלץ לאור הממצאים והאם להמשיך כל הזמן במרככי צואה וגם מה עדיף ואם באמת נורמלקס ממכר לאורך זמן ---- בברכה ובתודה

פאדי שלום בלבלת בין שני נושאים. אין קשר בין החיידק בקיבה לבין הפיסורה ממנה אתה סובל לגבי הפיסורה - ניתן להשתמש בבנפייבר או נורמלקס. אין מניעה לשימוש ממושך בשני התכשירים. אין כל התמכרות בשימוש בהם

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול