עצירות וכאבי בטן וכאבי מעי הגס לדעתי

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

07/08/2015 | 20:40 | מאת: טל

כ6-8 חודשים אני סבלתי מעייפות , נפיחות לאחר ארוחות גם אם קטנות וכאבי בטן לאחר יציאות , עשיתי בדיקות דם, צואה ושתן ונשיפה ומצאו אצלי הליקובקטור. לאחר טיפול באנטיביוטיקה שהסתיים לפני חודש התופעות עדיין המשיכו, עשיתי בדיקת נשיפה והליקובקטור נ יה תקין 0 כשהיה לפני 79. בעיקר מנ שהפריע לי כאבים לאחר יציאות , גם לרוב היו רכות , כאבים בצד שמאל למטה מן שרפה ואיתה גם התהפ ע ות בבטן בערךך שעתיים לאחר היציאה. הלכתי לרופא אלטרנטיבי נתן לי דיאטה טבעונית קיצטנית שמבוססת בכעקר על כמה סוגי ירקות רות , פחממה אחת ו30 אגוזים. תוך חודש רזיתי 7 קילו ואני לא הייתי שמן , כל הנפיחויות נעלמו הצואה שלי נהייתה עגולה וקטנה ונהייתה לי פתאום עצירות כל החודש מאז ש אני בדיאטה הזאת , יש יציאה קבועות כל יום באותה שעה ולפעמים פעמיים ביום , אבל נשארו הכאבים בצד שמאל למטה רק לאחר היציאות, אני מרגיש טוב כל היון חוץ מכשעתיים לאחר היציאה. השבוע נעלמו לי כמעט הכאבים בצד שמאל למטה אבל כמעט כל פעם שאני יוצא מהשרותים מתהפכת לי הבטן . והיום כל היום אני מרגיש הרגשת נפיחות בבטן . מה עושים ?

טל שלום ככל הנראה מדובר במעי רגיש והשפעת הדיאטה החדשה שקבלת סבלנות. תן לגוף להסתגל לתנאים החדשים

10/08/2015 | 19:36 | מאת: רינה

ד"ר רון ישי שלום רב, אני סבלתי קשות מעצירות קשה מאד מאד שאי אפשר לתאר, כל התרופות שניסיתי לא עזרו במאומה, לפני כחודש התחלתי לקחת כמוסות הלואה וזה הדבר היחיד שעוזר לי, השאלה: האם אני יכולה לקחת את כמוסות הלואה לאורך זמן? אני לוקחת 2 כמוסות בערב אחרי האוכל וזה ממש עוזר, כעבור מספר שעות יש לי יציאה ולפעמים פעמיים ביום. אודה לך מאד אם תואיל להגיב לי גם במייל.

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול