אניזמוס

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

04/08/2015 | 22:52 | מאת: עידו

בביקור אצל גסטרולוג אובחן לי גם אניזמוס. עד לביקור אצל הגסטרולוג לא הכרתי בכלל שיש לי את הבעיה הזאת אך מאז שהוא אבחן אותי אני באמת מרגיש שיותר קשה לי להתרוקן וכן יש לי כאבי בטן. האם יש קשר בין כאבי הבטן לאניזמוס? מה הם דרכי הטיפול באניזמוס חוץ מפיזיותרפיה\ביו פידבק ואיך מתחילים את הטיפול? רופא המשפחה נותן הפניה?

עידו שלום את כל השאלות הללו היית אמור לשאול את הגסטרואנטרולוג המטפל... יש קשר - בד"כ במנגנון של מעי רגיש טיפול הבחירה באניזמוס הוא ביופידבק כל בי"ח וקופה והסדור שלהם

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול