מלח אנגלי

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

27/07/2015 | 16:34 | מאת: משה

קראתי מאמר של מומחה בשם דוקטור יוסף דיין שממליץ על שתיית כפית תמיסת מלח אנגלי לניקוי המעיים ולעצירות רציתי הסבר אם כדאי לנסות מצורף הקטע מהמאמר המלח האנגלי פועל כחומר משלשל רק כשנוטלים אותו בכמות גדולה (3-2 כפות), ובשימוש כזה הוא אינו שונה מהמשלשלים האחרים. אך, כאשר מוהלים רק כפית שטוחה (מקסימום) בספל מים, הוא פועל כ`מברשת`: תמיסת המלח האנגלי `מברישה` את המעיים לכל אורכם ומסלקת את חומרי הפסולת שדבקו בהם. תוך מספר שבועות, מצב המעיים משתפר ואז מפחיתים בהדרגה את מינון המלח האנגלי, או עובדים לטיפול של יום כן ויום לא - לסירוגין. המטרה היא להפסיק לחלוטין את השימוש במלח האנגלי ולהגיע למצב שבו יש יציאה יומיומית טובה. יש לזכור - מלח אנגלי אינו פתרון לבעיית העצירות, והכוונה איננה שהאדם יזדקק למלח אנגלי כל חייו, שהרי אז לא הושג דבר. - See more at: http://www.tevalife.com/mobile/article.asp?id=1105#sthash.acjtv47r.dpuf

משה שלום מלח אנגלי - מגנזיום סולפאט הנו משלשל אוסמוטי (כמלחי מגנזיום אחרים - הידרוקסיד \ ציטראט וכדו) אינני יודע על איזו מברשת מדובר... הצורה שבה הוא פועל היא ע"י ספיחת מים לחלל המעי ושלשול. כל שאר התכונות המיוחסות - ניתן לכתוב הכל באינטרנט יש רק להיזהר מנטילת יתר ע"מ לא לגרום לספיגת יתר של המגנזיום ופגיעה כלייתית אפשרית

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול