קשר בין אבן בכליה /וחומרי שיכוך ובין עצירות

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

22/07/2015 | 00:04 | מאת: עדיאל

שלום. עברתי לאחרונה אישפוז עקב כאבים בכליה הממצאים הראו נפיחות ודלקת בכלית ימנית שלהערכת הרופאים מצביעה שהעברתי אבו . הכאבים ההם תמו וכעת -כ-3 ימי עצירות מפרכים עבורי.[מאז שהתחלתי לאכול למעשה עברו רק יומיים] יצוין כי עירו לי מנת שיכוך. 1.היש קשר בין התרחיש בכליה / השיכוך ובין העצירות הלא שגרתית 2. מה הצעתך?

עדיאל שלום בהחלט אפשרי כתגובת (עקה) - סטרס לאבן בכליה או לטיפול המשכך כאב. הערכתי שייקח זמן והעצירות תחלוף מעצמה ואין צורך בטיפול משלשל

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול