שימוש במיקרולט

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

20/07/2015 | 12:03 | מאת: משה

שלום אני משותק חוט שדרה צווארי משתמש במשלשלים סנה וכדומה בחודשים האחרונים ניסיתי תרופה חדשה שנקראת רוזולור שעשתה פלאים ויציאות קלות ומהירות אך לאחר שלושה חודשים של שימוש יומיומי הגרוע מכל קרה כלום לא יוצא וכלום לא זז הכדור חדל מלהשפיע עכשיו גם המעט שהיה לי לפני הכדור אבד ואפילו גזים שהיו יוצאים בטבעיות נשארים תקועים בבטן הכדור הזה הרג את המעיים שלי לגמרי לפני המצב היה הרבה יותר טוב נותר לי רק להשתמש במיקרולט שעוד טיפה עוזר אך אני מפחד להרבות בשימוש בוא שכן אם גם אליו המעיים התרגלו ובסוף הוא לא ישפיע מה אעשה ? אני כבר כמה ימים לא אוכל כדי לא להיתקע שוב בסיטואציה האיומה הזו בבקשה עזרה

משה שלום 1. ניתן להעלות את מינון הרזולור ל 2 מג X2 \ יום 2. אתה יכול להמשיך עם המיקרולט 3. לחלופין - נורמלקס

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול