עצירות כרונית

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

13/07/2015 | 00:58 | מאת: נועה

אני בת 18 ואני סובלת מזה כשנה וחצי מעצירות קשה .לפעמים זה יכול להגיע ל9 ימים ללא צואה . פשוט בלי נרות/חוקן אין התרוקנות.ניסתי כבר הכול ,נורמלקס,פתרונות טבעיים סיבים ושום דבר לא עוזר. בקרוב אני מתגייסת ואני מאוד חוששת שזה יפריע למהלך השירות שלי מה לעשות?

נועה שלום בהנחה שאת מקיימת אורח חיים תקין מבחינת תזונה \ שתייה \ פעילות גופנית 1. השתמשי בנרות במינון המינימלי הנותן לפחות 3 יציאות לשבוע. 2. בצבא היזהרי לך מאד מלהחמיר את העצירות בהימנעות והתאפקות מללכת לשירותים עקב רמת סניטציה נמוכה...

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול