חומרי הנורמלקס

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

13/07/2015 | 16:15 | מאת: מיכל בורק

קודם כל חשוב לי לציין שאני משתמשת בתכשיר כבר בערך חודש ובאמת הוא עוזר יותר מכל תכשיר אחר!! רציתי לשאול ממה עשוי התכשיר? האם התכשיר עשוי מחומרים טבעיים בלבד? מה הסיכוי שתיווצר התמכרות לתכשיר? ומה תנאי השימוש בו? האם זה מותר לכל הגילאים? האם זה עוזר למערכת העיכול לתווך הארוך? או פוגע לתווך הארוך? אשמח לקבל משוב... נ.ב הטלפון לא מקבל הודעות

מיכל שלום 1. PEG 3350 2. זה חומר סינטטי לחלוטין 3. אין התמכרות לתכשיר 4. זה התכשיר האולטימטיבי לכל גיל ומצב כולל הריון 5. אין נזק ידוע בשימוש ממושך נב איזה טלפון ??

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול