עצירות

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

09/07/2015 | 21:03 | מאת: מיכל

אני סובלת מעצירויות וחוסר התרוקנות מלאה של המעי. כאשר אני אוכלת הלחיים שלי מתנפחות מאוד מאוד כמו לחיי סנאי ולאחר זמן מה אחרי האוכל הנפיחות יורדת. כמו כן אני מרגישה תחושה של שריפה בלחי שמאל כאילו היא חמה ולרוב כשאני מרגישה אותה חמה היא מתנפחת . בעקבות זאת אני נמנעת מאכילה בפומבי ומרגישה מבויישת מאוד. רציתי לדעת מה ניתן לעשות כדי לטפל בבעיה. וכשבדקתי אלרגיה לגלוטן לא נמצאה.

מיכל שלום מעולם לא שמעתי על תופעה כזו אם אכן מתרחשת פיזית - יש לבדוק נושא של אלרגיה \ רגישות \ אי סבילות

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול