שימוש מרבי וממושך בנורלמלקס

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

16/06/2015 | 09:37 | מאת: גדעון

מהי הכמות המרבית של נורמלקס אותה ניתן לקחת ביום ללא חשש? אני נוטל מדי יום על בסיס קבוע שלוש מנות במקום מנה אחת, כפי שמופיע בהוראות השימוש ע"ג האריזה. האם כמות כזאת איינה מופרזת? יש לציין שאני בן 42, נוטל נורמלקס בכמות זאת כבר כחמש שנים, וכי בריאותי תקינה. האם ניתן לדעתך להמשיך וליטול כמות כזאת של נורמלקס כל החיים? אני מרוצה מהתכשיר בצורה בלתי רגילה ומבחינתי היא בבחינת ישועה וגאולה לבעיית העצירות הכרונית.

גדעון שלום אינני יודע לגבי כל החיים... לפי המלצות החברה ניתן לקחת עד 4 מנות ליממה. למיטב הידע הרפואי הנוכחי, אין מניעה להמשיך בכמויות בהן אתה משתמש

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול