עצירות קשה

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

07/04/2015 | 20:38 | מאת: 1

שלום אני בחור בן 23 סובל ממעי רגיז ב 7 חודשים האחרונים נהיה לי עצירות שהובילה לטחורים ופיסורה והרופא נתן לי לבולק כל יום לפני השינה 15MG בכוסית שבאה איתו בהתחלה זה עבד ועכשיו אני בחוץ לארץ ועדיין לוקח את זה ובכמה ימים האחרונים יש לי יציאה כל יום אבל קשה ויש צורך להתאמץ כדי להוציא אותה ואז הפיסורה שוב מכאיבה לי האם כדאי להעלות את המינון ואם כן לכמה להעלות ושאלה שניה גם אני סובל המון מגזים ואני צריך להתאמץ כדי להוציא גם אותם ממה יכולה להיות הבעיה ואיזה בדיקות /רופא אני צריך ללכת אני כבר מתוסכל מהמצב הזה תודה רבה

1 שלום 1 ניתן להעלות את המינון ל-30 מל ליום הלבולק יכול להחמיר את בעיית הגז הקיימת. פנה לגסטרואנטרולוג העוסק בתחום

14/04/2015 | 10:22 | מאת: טסט

טסט

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול