עצירות מלווה בנפיחות וגזים

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

13/03/2015 | 10:31 | מאת: ר.ב

אני בן 48 בריאות תקינה בד"כ למעט תרופות ללחץ דם על בסיס קבוע. סובל מעצירויות של שלושה ימים + המלווים בנפיחות בטן גבוהה מאוד גזים והפרשות. הפרעה יומיומית של נפיחות בטן בדרגות שונות. לאחר ריטואל זה של כ שלושה ימים. קצב יציאות מוגבר עד חמש פעמים ביום למשך יומיים שלושה לעתים מלווה בדימום קל וגירויי רקטאלי. וחוזר חלילה. אשמח לעזרה

רב שלום ככל הנראה מדובר במעי רגיש וכך יש להתייחס אליו אתה יכול לפנות למרפאתי בביה"ח איכילוב \ רמה"ש

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול