תלות במשלשלים

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

06/03/2015 | 02:26 | מאת: סימה

שלום. בסוף חודש יולי התחילה לי עצירות ובעקבות זה התחלתי לקחת משלשלים מהסוג של ממריצי פעילות המעי (כגון עצירות x וכדומה). לקחתי רק כארבע או כחמש פעמים. האם זה היה יכול לגרום לתלות של המעי? כי נכון לעכשיו אני משתמשת בנורמלקס שלא ממכר (לפי העלון).

סימה שלום ככלל משלשלים אינם ממכרים. "ההתמכרות" היא לאפקט המיטיב של פעילותם בתהליך ותחושת ההתרוקנות משלשל שניטל זמן רב - יש להפסיקו בהדרגה עקב הסתגלות המעי לפעילות שונה

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול