עצירות קשה

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

04/03/2015 | 15:11 | מאת: אבי

אני בחור בן 23 סובל מפיסורה וטחורים דרגה 2 בעל מעי רגיז בחודשיים האחרונים התפתחה לי הפיסורה עקב עצירות קשה הצואה עבה ויבשה וכדי להוציא אותה אני צריך לכווץ ולשחרר את השריר כדי למעוך אותה כדי שתצא וגם לא תכאיב לפיסורה ניסיתי לקחת בניפייבר שותה לפחות בן 3 ל 4 ליטר מים ביום לוקח לקסיקל פורטה מצמח הסנה על פי החלטת הכירורוג + מיץ שזיפים איזה כוס או 2 במשך היום ללא שום הבדל ביציאות עדיין קשות ויבשות אפילו אם אני אוכל דברים משלשלים עדיין יש לי עצירות ממה יכולה לנבוע העייה ואיזה בדיקה אפשר לעשות אני די מתוסכל מהעניין תודה רבה

אבי שלום נסה להוסיף נורמלקס\ לבולאק\ שמן פראפין\ נרות גליצרין ע"מ לרכך את הצואה

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול