עצירות

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

28/02/2015 | 22:07 | מאת: א

שלום אני סובלת מעצירות קשה כאילו יש לי סוגר בפי הטבעת לקחתי תקופה נורמלקס שדי עזר לי אני לא יודעת אם כתוצאה מהנורמלקס או מסיבה אחרת יש לי כיב שדימם לפחות עד לפני כשלשה שבועות עכשיו אני חוששת להמשיך לקחת נורמלקס כי בעלון יש אזהרה מלקיחת הנורמלקס כאשר יש כיב במעי האם אני יכולה במקום זאת לקחת לקסי קר שמכיל ה אלואה פרוקס פלנטגו לחך שומר שזיפים תאנים טרי קלציום פוספט תאית צמחית כאשר יש לי כיב? או שזה עלול להחמיר את הכיב?תודה על תשובה מהירה אגב האם אתה מקבל בעוד מקום חוץ מבית החולים?

א שלום אני מקווה שאכן יש לך סוגר בפי הטבעת כמו לכולם... אינני יודע מהיכן שאבת את האינפורמציה שיש לך כיב. עובדה זו מתגלה רק בבדיקות אנדוסקופיות. אם יש לך פיסורה - זה סיפור אחר. אין כל מניעה לקחת נורמלקס \ כל משלשל אחר בעת עצירות ופיסורה מרפאתי ברמה"ש - 03-5405012

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול