המלצות של גסטרו

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

21/02/2015 | 16:55 | מאת: רותי

שלום, הייתי אצל גסטרו לפני כמה ימים (יום שני, נראה לי) והוא אמר שהעצירות אמורה לעבור והמליץ לי על לקיחת סיבים תזונתיים+ המשך הטיפול התרופתי בנורמלקס. הוא אמר שאם המצב לא ישתפר חוך חודשיים, אז שאבצע בדיקות. ויש לי שאלה, שימוך ממושך בנורמלקס לא יגרום להתמכרות או לתלות בתכשיר?

רותי שלום נורמלקס אינו גורם להתמכרות. אם הוא עוזר - יש "התמכרות" לתחושה הטובה של התרוקנות, אך תהליך זה קורה עם כל תכשיר לשימוש בעצירות

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול