עצירות אחרי אנטיביוטיקה

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

13/02/2015 | 16:43 | מאת: יוסי

שלום,אני בן 49 ,לפני שבועיים התחילו לי כאבים בבטן העליונה ניגשתי לרופא משפחה וביצעתי בדיקות דם שיצאו תקינות ,ובדיקת נשיפה שבה גילו חיידק הילקובקטר ,לקחתי אנטיביוטיקה למשך שבוע ותרופה נוגדת חומצה לקיבה ופרוביוטיקה ,מאז אני סובל מעצירות והתפתחה לי גם פיסורה ,ביצעתי צילום בטן עליונה שיצא תקין ,בשבוע האחרון עברתי לתזונה ללא לחם או אורז מה שנקרא תזונה נכונה לעצירות ,אבל עדיין יש לי עצירות השאלה שנאלת כמה זמן תימשך העצירות למרות כלכלה נכונה ?תודה

יוסי שלום כאב הבטן \ החיידק \ הטיפול האנטיביוטי אינם קשורים לעצירות למרות סמיכות הארועים אם אין הקלה התחל בטיפול בסיבים \ נורמלקס \ נרות גליצרין

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול